0528 - 725602
Telefoondiensten en meer

Neem contact op met Drentse Diepte

  • Acquisitie Training
  • Telefonische Acquisitie
  • Telefoondienst voor u
neem contact op
Laatste blog berichten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang tips en informatie over acquisitie voor uw onderneming.
*

wat relaties zeggen over Drentse Diepte

#Referenties

Francois Wieringa, Owner at Communicatie360
Sandra doet voor mijn bedrijf telefonische acquisitie en dat doet ze heel goed. Haar prettige, rustige voorkomen is geweldig om klanten te benaderen en ik ben erg tevreden. Sandra denkt goed mee en geldt zeker ook als klankbord.
5 augustus 2015

Angelic Bloemberg; Ervaren coach, Noloc erkend Loopbaanprofessional, Coördinator Noloc, Imago expert en LinkedIn trainer.
Sandra ken ik al enige jaren. Als ze eenmaal enthousiast is voor iets dan is ze gedreven en bereikt ze haar doelen. Dit doet ze met grote klantvriendelijkheid. Daarnaast is ze een warme persoonlijkheid!
12 augustus 2015

Leo Greiner, Owner, Domus Makelaardij - gespecialiseerd in recreatiewoningen
Wie de diensten van Sandra af neemt kan erop rekenen dat zij accuraat maar vooral vriendelijk uw zaken waar neemt. Zij kan gerust als telefonisch visitekaartje van uw bedrijf dienen. Een beller zal niet door hebben dat zij niet bij u op de loonlijst staat. Sandra is degelijk en betrouwbaar.
5 augustus 2015

Dicky Stam, Owner, Intermakelaars Bedrijfshuisvesting
Sinds begin 2015 maak ik tot volle tevredenheid gebruik van de telefoondienst van Drentse Diepte. Mijn binnenkomend telefoonverkeer wordt professioneel en adequaat afgehandeld; een aanrader!
5 augustus 2015

Tom Berkvens, Oprichter Studenttehuur
Sandra heeft voor Studenttehuur de volledige telefoondienst verzorgt. Daarnaast was Sandra verantwoordelijk voor de planning van de studenten en de interne communicatie. Dit tot grote tevredenheid van zowel de werknemers als de klanten. Om deze reden kan ik Sandra aanbevelen aan alle ondernemers.
5 augustus 2015

Ramon van der Goes, praktijk van der Goes
Sandra is een enthousiast persoon die vol overgave met haar job bezig is. uiterst correct tegen klanten en erg vriendelijke en professioneel in de omgang. Ik ben erg blij met haar telefoonservice, kortom een aanrader!!
14 juli 2014

Ad van Os, PixelRay
Sandra is enthousiast en doortastend. Een kritische en creatieve meedenker, waardoor je waardevol en gedegen advies krijgt. Verder is zij een uitstekende communicator, waardoor uw telefoondiensten bij haar in goede handen zijn.
4 juni 2014

Adis Nazareet, Team Adis
Sandra is flexibel, veelzijdig en makkelijk om mee te werken. Ze is een aangename versterking voor mijn onderneming! Door haar netwerk en kennis van ondernemerschap helpt ze nu voor meer dan 3 maanden mee met het interviewen van ondernemers voor de Online Ondernemend Hoogeveen series op adisnazareet.nl.
We kijken naar uit om onze samenwerking verder uit te bereiden...meer
29 augustus 2013