0528 - 725602
Telefoondiensten en meer

Neem contact op met Drentse Diepte

  • Acquisitie Training
  • Telefonische Acquisitie
  • Telefoondienst voor u
neem contact op
Laatste blog berichten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang tips en informatie over acquisitie voor uw onderneming.
*

Sandra Lakebrink

Sandra Lakebrink

Ik ben een ondernemend type, dat graag mensen helpt. Binnen diverse bedrijven heb ik commerciële ervaring opgedaan en vond dit een leuke ervaring. Daarna ben ik naar Call Centers gegaan en heb daar in- en outbound gebeld. Door deze verschillende banen heb ik de vele facetten van een bedrijf leren kennen.

Na de ervaring bij diverse inbound en outbound call centers ben ik nu voor vele bedrijven aan de slag gegaan om voor hen de #follow-up te verzorgen of bijvoorbeeld #afspraken te maken.

Binnen Drentse Diepte leid ik inmiddels ook mensen op die vervolgens op professionele wijze voor klanten kunnen gaan werken.

Ik help graag mensen en ben geïnteresseerd in wat zij doen en waarom zij dit doen. Het sparren met ondernemers is dan een van de dingen die ik graag doe. Samen kom je immers vaak tot de mooiste inzichten en kijk je anders tegen zaken aan, waardoor je als ondernemer weer verder kunt.

Ondernemers helpen

#Bedrijfsblindheid kan er toe leiden dat een bedrijf te weinig omzet haalt en uiteindelijk moet stoppen. Sparren met andere ondernemers kan weer nieuwe energie in het bedrijf brengen. 

Zullen wij eens sparren? 

Bel naar 0528- 725602

of mail naar info@drentsediepte.nl

Drentse Diepte

Een eigen bedrijf opzetten en runnen heeft nogal wat voeten in de aarde.
Je hebt een mooi idee, beschouw dit als een zaadje wat verzorgt en gekoesterd mag worden. Met wat tijd, hulp en aandacht, kan dit zaadje uitgroeien tot een mooi en sterk bedrijf.
Net als hoge bomen groeien, kun je met jouw bedrijf groeien. Maar alleen als het stevig staat en goed geworteld is, heeft het de juiste stabiliteit hiervoor.

De naam van mijn bedrijf komt voort uit de liefde voor de natuur en mijn voorkeur daarin voor monumentale bomen. Wonend in Drenthe is daarmee het logo en ook de bedrijfsnaam verklaard.

Wil je, samen met mij, jouw bedrijf laten groeien tot een van de mooiste “bomen”?
Aarzel niet langer en neem contact op voor een bijzondere ontmoeting.